İZMİR / BUCA - Şehit Hüseyin Şimşek Ortaokulu

02324200767
Dumlupınar Mahallesi 83 sokak Şehit Hüseyin ŞİMŞEK Ortaokulu no.2 BUCA / İZMİR
Vizyon
Aydınlık gelecek, eğitimle gelecek Buca Ortaokulu çalışanları olarak gelecekte; Öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, Her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her fırsatı verildiğinde emin olduğu, Hem öğretenlerin hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanıldığı,Çalışanların gerekenleri yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, Tedarikçilere karşılıklı güvene dayalı iş birliklerinin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, Verilen hizmetleri sonucunda tüm paydaşların memnuniyet değerinin sürekli yükseldiği bir Buca ortaokulu yaratılması vizyonuna sahibiz ve bunu tüm paydaşlarımızla paylaşmaya hazırız.
Misyon
Öğrencilerimize güvenli bir ortamda kaliteli ve çağdaş bir eğitim vermektir. Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Buca Ortaokulu; Bütün öğrencilerin öğrenmesini sağlamak, çevreyi güzelleştirme, yeşillendirme ve temiz tutma becerisini geliştirmek. Öğrencilerin bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerin 21. Yüzyılın gereksinimlerine yanıt verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.
.
Sabah 07:50-13:30 Öğle 13:40-19:20
Kalorifer tesisatı olup doğal gaz ile ısıtılmaktadır.
Ulaşım
Okulumuzun önünden 104,304,415,465,476,490,671,676,805,818,866,878,940 numaralı otobüsler geçmektedir. Ayrıca okulumuza Buca-Bornova, Buca-Gaziemir, Buca-Otogar, Buca-Yeşilyurt dolmuşları ile de ulaşabilirsiniz.
Dumlupınar Mahallesi 83 sokak Şehit Hüseyin ŞİMŞEK Ortaokulu no:2 BUCA / İZMİR
İlçe Merkezine 500 metre İl Merkezine 10 km