İZMİR / BUCA - Şehit Hüseyin Şimşek Ortaokulu

ILC(INNONATIVE LEARNING CENTER) HAYALİMDEKİ OKULU TASARLIYORUM

Proje Türü : E-twinning

Proje Adı: ILC( Innonative Learning Center)

Proje Ortakları:  Turkey (10) , Romanya (5), Moldova (3), Sırbistan (3), Portekiz(2), İtalya(1), Bulgaristan(1), Bosna Hersek(1), Arnavutluk(1)

Disiplinler: Bilgisayar Teknolojileri,  Yabancı Dil, Matematik, Geometri, Fizik, Psikoloji, Teknoloji

Konu:  Hayalimdeki Okulu Tasarlıyorum.

Amacı: Projemizin amacı, öğrencilerin okula karşı olumlu tutumlar geliştirmelerini sağlayarak 21. yüzyıl becerileri kazandırmaktır. Bu beceriler arasında ilgi, yetenek ve yaratıcılığı geliştirme, dijital becerilerini artırma, yenilikçi öğrenme yöntemleri ve ileri eğitim araçları kullanarak özgün ifade becerilerini geliştirme bulunmaktadır.

Hedeflerimiz şunlardır:

Öğrencilerimizin eTwinning platformunu ve eGüvenlik kurallarını öğrenmesi.

Dijital içeriklerle öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmesi.

Öğrencilerin diğer okullardan iyi uygulama örnekleri alması ve bu iyi örnekleri kendi okullarına taşıması.

Teknoloji atölyeleri aracılığıyla dijital okuryazarlık, bilgi okuryazarlığı ve özgün ifade becerilerinin geliştirilmesi.

Değerler Atölyesi aracılığıyla yardımseverlik, empati, işbirliği ve sorumluluk gibi sosyal, ahlaki ve kültürel değerlerin aşılanması.

Oyunlarla Öğreniyorum Atölyesi aracılığıyla öğrencilerin eleştirel düşünme ve yaratıcılığının geliştirilmesi.

HACKHATHON3 Turkish Presentation(Proje Sunumu)

Okulumuz_Tanıtım_ Videosu

05-03-2024